Boomerang

Bumerang - Yazarkafe

20 Aralık 2016 Salı

Kozmetik ve Bakım Alışverişim(Cosmetic and Beauty producs shopping)

Selam arkadaşlar son zamanlarda yaptığım makyaj ve bakım alışverişimden birkaçını sizle paylaşmak istedim.Bu yazı için biraz geciktim bu arada birkaçını denemiş oldum fikirlerimide kısaca belirtmiş olurum.Sizde almak isterseniz fikir olur.






İlk olarak uzun zamandır almak istediğim clarins markasına ait Gel Contour Göz kreminden bahsedeyim.Bu krem jel yapıda özellikle göz altlarında oluşan şişlikler iyi geldiği biliniyor.Ürün üzerinde de zaten şişlik ve siyah halkalar için olduğu yazıyor.Şunu belirtmek isterim; nem verme özelliği yok.Kiehl's avacodolu göz kremini kullanmaya devam ediyorum.Onunla iligili yazımı üsteki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.Bu kremi Black friday(kara Cuma)indirimdeyken Tekin Acar Kozmetikten aldım.



Beauty Blender birçok blogger ve vlogger'ın öve öve bitirmediği,kullanma fırsatı bulamayanların merak ettiği... makyaj süngeri.Kirli halde fotoğrafladığım için öncelikle özür dilerim.Bu süngeri Debenhams mağazalarında makyaj ürünlerinde indirimden ek olarak Bonus carda özel ekstira %10 indirimle aldım.Bu üründe genelde indirim olmuyor, bende indirimi yakalamışken almak istedim.İlk yıkamada o pembe parlak rengi soluyor haberiniz olsun.Yumuşak ve güzel bir şekilde ürünü yüzünüze yayıyor.Gereksiz pahalı ve buna benzer süngerlerde çıktığı söyleniyor.Ben henüz farklı süngerler alıp deneme ve karşılaştırma fırsatı bulamadım.Eğer benzer bir ürün bulursam alıp bir karşılaştırma yapar sizlerle paylaşırım.



Essence 12 wish me a rose pembe rek dudak kalemi oldukça pigmentli.


Essence Longlasting eye pencil 05 .Gümüş renkli pigmentli ve yumuşak bir yapıda göz kalemi.


Kiko marka 03 numara bronz renkte göz kalemi .

Kiko marka 704 numara dudak kalemi.
İçinde kızıllık bulunan kahve rengi bir dudak kalemi yoğun pigmentli  ve yumuşak bir sürümü var.Tek başına uyguluyorum ruj gibi hoş bir görünümü var.


Catrice markasına ait 97 Love Affair In Bel 
tek sürümde dalgalı bir görünüm veriyor 3 kat uygulandığında temiz güzel bir pembe.

Blistex krem yapıda dudak bakım kremi.Kuru ve acı veren dudaklar için.

Lip balmlarla ilgili yazımı merak edenler yukardaki linki tıklayabilirler.
Umarım sizede iyi fikirler vermişimdir.sevgiyle kalın...















4 yorum: