Boomerang

Bumerang - Yazarkafe

4 Mart 2016 Cuma

Acnecinamide cleansing Gel



Merhabalar,kullandığım ürünlerin üzerinden bir kaç ay geçmeden yorum yapmıyorum.Fakat bu ürünü birkaç haftadır kullanmama rağmen paylaşmak istedim.Bu ürünü almamdaki sebebi açıklayayim.
Ben fondöten kullanmayı pek sevmeyen biriyim acilen bir fondötön aldım ve 1 kereliğine kullandım.
Daha sonra bb kremim bittikten sonra elimdeki bu fondöten bitsin diye kullanmaya başladım ve sivilce yaptı.
Bu arada söylemeden geçemiycem uzun süredir severek kullandığım missha bb krem bozulmuş olacak son kullandığımda yüzümü  bir yaktı arkadaşlar anlatamam.Son kullanma tarihleri geçen ürünlere dikkat.
Neyse bu yanma olayından çok sonra bu sivilceler, o ayrı bir konu:-)Sivilceler öyle bastiki yanak ve alın bölgesi.Ergen gibi dolaştım ve makyajda yapamadım korkumdan.Yüzümü tam temizleyememekten şüphelendim.Daha iyi bir temizleyici ve yağ kontrolünü yapması açısından bu jel temizleyiciyi aldım.Bu ürünle sivilcelerim azaldı küçüldü şimdi yok gibiler.
Hiç bu kadar başarılı olacağı aklıma gelmezdi Acnecinamide cleansing jel başka çeşitleri var ama bu jel temizleyici benim çok işime yaradı.Migros'dan   30 tl gibi bir fiyata aldım.
Bu ürünle birlikte dermotoloğumun verdiği sivilce kurutucu bir jel kullandım.Sadece bu ürün sivilcelerimi küçültmedi.İkisi bence çok iyi birbirini destekledi. Bu ürünün en sevdiğim yanı makyajımı temizlememe rağmen yıkarken makyaj artıklarını çıkarması.
Fondöteni elimde görmem hatta fırça ve ya bir alet kullanmadan.
Temizlik hissi veriyor.Ferahlık veren  bir kokusu var.
İçeriğinin tümünü yazamıycam ama hindistan cevizi yağı,vitamin B5,VitaminB3 gibi enterasan bir içerikli.İngilterede üretilen bir ürün.Yoğun bir sivilcede işe yararmı bilemiyorum ama benim bir süre elimden düşmeyecek bir yüz yıkama jelim olacak.


2 yorum:

  1. İnanılmaz merak ettim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Fiyatına göre performansı iyi bir ürün.Cildiniz sivilceye meğilli ise tavsiye ederim.

    YanıtlaSil