Boomerang

Bumerang - Yazarkafe

15 Mart 2016 Salı

The Body Shop Shimmer Cubes İncelemesi







Merhabalar,bu gün sizlere The Body Shop markasına ait Shimmer Cubes far küplerinden bahsetmek istiyorum.Şeffaf bir pakette 4 adet olan bu farlar yaklaşık 60 tl civarıydı.Ben bu farı alırken bu renklerin testeri yoktu.Ben de bu güzel renklere aldanıp aldım:)Özellikle sağ üst köşedeki bakır tonu yüzünden aldım.Pigmentleri bir wet n wild kadar yoğun değil malesef.Birde sanki taşlaşmaya meğilli farlar.Solüsttekini kazıyıp çıkardığımı görebilirsiniz.Tek artısı içindeki ışıltıları büyük partiküllü.
Eğer ben farı yoğun almayı sevmem ve gerekirse kazırım.Buyrun alın derim ıslatılmış fırçayla kullanırsanız daha başarılı olabilirsiniz.Ben renkleri sevdiğim için kazıyarak da olsa kullanıcağım.Pembe tonunun karşısındaki bakır rengine benzer bir far tavsiyeniz varsa yazarsanız çok sevinirim.Sevgiler...

5 yorum:

  1. Simli farları bir türlü sevemiyorum ya :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bir ara mat dışında far almıyordum bu aralarda ışıltılılara taktım:)Hatta toz pigmentlerde gözüm:)))

      Sil
  2. 1 ve 3.cü renk en sevdiğim tonlar :) Yalnız pigment olarak kat kat sürmek gerekir sevmiyorum öyle olunca :(

    YanıtlaSil
  3. Makyaja yeni başlayanlar için pigmenti az olan ürünlerle makyaj daha iyi geçişi daha iyi yapabilir.Usta eller için pigmentli ürünler.Bende makyaj olayında acemiyim o nedenle sevdim.;)Gözde'nin blog günlüğü.

    YanıtlaSil
  4. Bu ürüne yorum eklemek istedim.Çünkü bu aralar elimden düşürmüyorum.Fırçanızın ucunu ıslatıp bu ürünü kullandığınızda daha pigmentli ayrıca far bazı kullandığında pigmentine inanamazsınız.

    YanıtlaSil