Boomerang

Bumerang - Yazarkafe

5 Mayıs 2016 Perşembe

KIEHL'S Creamy Eye Treatment with Avocado






Merhaba arkadaşlar.Bir kaç aydır yeni evime taşınma durumu vardı ,bu sebeple yeni yazı ekleyemedim.
İnternetimiz henüz bağlanmadı.
Cep telefonundan bu yazıyı yazıyorum.Her ürünü uzun bir süre kullanmadan yazmadığım içinde ,uzun süreler geçiyor tabi.
Zaten her ay yeni bir ürün kullanacak kadar bol bol sürülmeyen bu ürünler nasıl bu sıklıkla değişsin ki?
Gerçekçi gelmiyor banada her ay yeni ürün bitirenler herneyse.Kiehl's markasının meşhur avacado özlü göz kremini duymayan kalmamıştır sanırım.Instagramda aylar önce aldığımda paylaşmıştım.
Bu krem 14 g bir kapaklı bir kapta ve fiyatı 89.00₺.
Açık yeşil renkte merhem gibi bir kıvamda sürdüğünüzde göz altlarınıza yapış yapış ve yağlı bir his bırakıyor.
Bu yapısını  birçoğunuz sevmiyecek eminim.
Bende bu yüzeyde kalması ve hemen emilmeme özelliğinden hoşlanmadım.
Üzerine makyaj yaptığınızda parlak bir his bırakmaması için önceden sürmeniz gerekli veya akşam yatmadan önce kullanmalısınız.
Nem olayına gelirsek nem verdiğine inanıyorum fakat mucize beklemeyin derim.Göz altı kapatıcılarımda birikme yapıyorsa ben göz altımın yeterince nemli olmadığını düşünürüm.Halen kapatıcı sürdüğümde kuruluktan birikmeler oluyor.
Gözle görülür bir değişiklik göremedim bu ürünü kullandığımdan beri.
Göz altı torbalarıyla ilgili bir iddası yok zaten aynen duruyor onlar ve morluklarada bir faydası olduğunu söyleyemem.Nem vermesi dışında zaten bir iddası yok.Kutuyu tam bitirdiğimde farklılıklar yaşarsam yorum kısmına bırakırım.Tamamen haksızlık etmek istemem bu ürüne henüz bitmedi.
İyi nem veren bir göz kremi ileride oluşabilecek kırışıklıklara önlem olacaktır.Bu nedenle göz altı kremi kullanmanızı tavsiye ederim.Bütçenize uygun göz altı kremi edinmek önemli .
Birde göz altı torbaları için almayı düşündüğüm bir kaç ürün var fakat kararsızım.Su az içmek ve bazı hastalıkların habercisi olarakta göz altlarınız morabilir bu konu için bir Doktora başvurmakta fayda var.Göz altı şişliği için ürün öneriniz varsa yorumlara bırakırsanız sevinirim.Sevgiler...

2 yorum:

  1. Çok almak istediğim bir ürün. Benimde gözaltım çok çok kuru. Bunu almak istiyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende nem özelliğinden dolayı tercih ettim.Özellikle kırışık önleyici kremler nem bakımından zayıfmış.Bu krem iyi nem vermeyi iddia ediyor.Şimdilik aramız iyi kendisiyle.

      Sil