Boomerang

Bumerang - Yazarkafe

23 Ekim 2016 Pazar

Biten Makyaj ve Bakım ürünlerim Tekrar alırmıyım?


Merhabalar bu gün biten ürünlerimden bahsetmek istiyorum.Çok uzatmadan geçelim...
Soldan sağa 
1.Rituel De Beaute markasına ait siah nokta ve yağ bezelerini temizlemek için kullanılan burun bandından bahsetmek istiyorum.Birçoğunuz BİM de satıldığını blog dünyasında popüler olduğunu duymuştur ama ben yinede tekrarliyim.Güzel bir ürün fakat düzenli kullanmanız gerekli tamamen siyah noktalarınızdan kurtulursunuz diyemem.Tekrar almaya devam edeceğim.

2.Yves Rocher Markasına ait Mangue Coriandre (Mango-Kişniş)vücut sütü.Nem veren güzel kokan bir nemlendirici özellikle yaz için hafif nemveren ürünleri seviyorum.Tekrar alabilirim.

3.Eau Thermale Avene tonik hasas ve kuru hasas ciltler için yazıyor üzerinde.Kiehl's markasının volkanik killi  toniğinin görünüşüne benziyor.Kiehl's toniğimi bakım başlığı altında Orkide imajını tıklayarak  ulaşabilirsiniz.Yüzümü çok fazla germedi fakat içerisinde alkol olduğundan şüpheliyim.Çok fazla yakmasada istediğim yumuşak bir his vermedi.Tekrar almayı düşünmüyorum.




4.Urban Care natural's Biotin Keratin saç kremi.Adından da anlaşıldığı gibi biotin ve keratin içeriyor ve üzerinde saç dökülmesine karşı olduğu yazıyor.Her saç tipine uygun.Bu ürünü nem vermesi amacıyla kullanırsanız size yeterli gelmeyecektir.
Ben bu ürünü kullandığım zamanlar ekstra saçmaskesi veya sonrasında saç bakım yağı kullanıyorum.Tek başına kullandığınızda saçlarınızı  yeterince yumuşatmıyor.
Uçlara uygulanıyor maske değil bunuda belirtiyim.2 paketi kullandım arada alacağım bir ürün.

5.Live Clean pink free Şampuan adı üstünde pembe renk.Kokusunu verdiği hissi seviyorum.%98 Bitkisel içerikli olduğu yazıyor arada alıcağım bir ürün.

6.Isana Maracuja(tutku meyvesi) ve Hindistan cevizli duş şampuanı.Fiyatına göre güzel kokulu bir ürün arada alabilirim.

7.Make Up For Ever Smoky Extravagant bu rimeli Ünlü Vloger Duygu Özaslan devamlı kullanıyor ve övüyordu.Daha önce bir rimel gözüme aerji yaptığından drugstore (ucuz kozmetik) kaçınıyordum.
Ama bu fikrim daha sonra değişti.Ben bu rimeli sıradan buldum ne kirpiklerimi yeterince kaldırdı ne de hacim verdi.Benim kirpik yapım ince sık fakat dik (kıvrık değil)Tekrar istesemde alamam bu marka artık Türkiye'de yok.


8.Essence Big Lashes 3 triple Black bu rimeli yeğenime arkadaşı hediye olarak almış. Bir  baktım yelpaze kirpik bizimkisi (yeğenim) bende koşup aldım.Severek kullandım benim kirpik yapıma benziyorsa deneyin derim.Koyu bir yapısı yok biraz sürerken dikkat edin bulaşabilir.Birçok kez üstünden geçe bilirsiniz,ağırlaştırmıyor.Kirpikleri ayırıyo ve kaldırıyor.Ben yoğunlukdan çok bunu istiyorum zaten.

9.Wet n Wild Bare it All mat renkte bir nude(ten rengi) ruj.Çok seviyorum bitirdiğime göre en çok kullandığım bittikçe alacağım bir ürün.Ayrıntılarını daha önce yazmıştım,makyaj başlığı altında bulabilirsiniz.

10.Cleansing Facial Wipes bu ürünü özellikle sakladım.Watson's da satılıyor kabüs bir ürün kasiyer yanlışlıkla kasadan iki kez geçtiği için iki tane aldım.Tatile giderken makyaj temizleyiciler çantada dökülüyor diye ucuz olduğundan  valize atmalık aldım.Almaz olaydım yüzümü yakıyor cayır cayır.Ne için kullanıcağımı şaşırdım :(fırçaları silerim artık.


Benim bitirdiğim ürünler böyle eklemeyi unuttuğum birşeyler muhakkak olmuştur.
Beğendiniz yada beğenmediğiniz ürünler var mı?Yazımda sizinde kullandığınız bir ürün var mı?yorum bırakırsanız sevinirim.Sevgiyle kalın...



6 yorum:

  1. essence rimeli bende çok severek kullandım hatta bitti yenisini almam gerek :)

    YanıtlaSil
  2. pink free şampuanı bende merak ediyorum.bu güzel paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Soslu badem.Doğal içerikli şampuanları denemeyi seviyorum:)

      Sil