Boomerang

Bumerang - Yazarkafe

5 Şubat 2017 Pazar

Akıllıca Bakım ve Makyaj Alışverişi Yapmanın İpuçları










  Merhabalar uzun zamandır bu konuda bişiler yazmak istiyordum.Grip rahatsızlığımı fırsat bilip bu yazıyı yazayım dedim.
  Bir blogger veya vlogger isen üzerinde yazdığın tüm konulara hakim olman için yüzlerce ürün almana gerek var mı? Bence Yok ama yinede birsürü gerekli gereksiz ürün aldım tabii.Ama birgün dur dedim bu reklam ve pazarlama tuzaklarına düşmeden de güzel birşeyler yapabilirsin.Deneyimlerimi sizlere sunuyorum.



1.Bir ruj veya göz kalemi almadan önce elinizdeki ürünleri kontrol edip gerçekten o ürüne ihtiyacınız varmı diye düşünün.

2.Tatınıtımında ballandıra ballandıra anlatılan ürünü kullanan kişiyle kendinizi karşılaştırın.Örneğin ten rengi veya saç yada cilt tipi.

3.Yeni gelmiş ürünler genelde tüm vloggerlarda aynı anda anlatılır.İyi de olabilir kötüde. Denemeden bir kanıya varmayın.

4.Örneğin bronz ve içinde kızıllık barındıran terracota allık için; elinizdeki brozer ve allığı karıştırmanız yeterli olacaktır.Elinizdeki ürünleri gerektiğinde karıştırarak kullanmaya çalışın.

5.Sevmediğiniz bir el kremi veya bir cilt ürünü var ise israf etmek yerine diz ve ayaklarınızı nemlendirerek değerlendire bilirsiniz.

6.Muadili olan renkleri uygun fiyatlı markalardan seçip asıl ihtiyacınız olan pahalı ürünler için bütçe ayırmış olursunuz.

7.Çok fazla blog yazısı okumak size güzel fikir verecektir.Vlogger kadar takip edilmedikleri ve reklam almadıkları için daha dürüst yazıları okumuş olursunuz.

8.Hiç bir ürün mucizeler yaratmaz bunu bilin ve mümkün oldukça tester kullanmadan bir ürünü almayın.

9.Elinizdeki ürünleri kullanıp bitirmek için hedefler koyun.

10.Bir sahne sanatçısı değiliz gündelik hayatınızda sizin kullanabileceğiniz ürünleri almanız daha iyi olacaktır.

11.Uygun fiyatlı diye 40 tane allık almakta tabiki mantıksız sadece soğuk ve sıcak tonda iki ürün işinizi görecektir.

12.Maskara alırken kirpik tipinize uygun ürünü seçiyorsanız kimsenin övdüğü için bir ürünü sepete atmayın!

13.Asla bir ürünün ambalajına aldanıp almayın.Unutmayın o sadece bir tür reklam yöntemidir.

14.Alışveriş sepetinize attığınız ürünü gerçekten ihtiyacım var mı diye sonkez gözden geçirirseniz bırakmanız kolaylaşır.Sepetinizde durduğu sürece ona sahip olmuş hissi yaşamak o üründen kurtulmanızı kolaylaştıracaktır.

15.İndirimlerde almak istediğiniz ürünleri alabilirsiniz.İndirim dışında ihtiyacınız olmadığı taktirde sadece gezinmek için o tür dükkanlara girmeyin.Girdiğinizde eliniz boş çıkamayacaksınızdır.

16.Sırf indirimde olduğu için de birsürü ihtiyaç dışı ürün almamaya dkkat edin.

Sizlerinde ekonomik akıllıca alışveriş ipuçlarınız varsa yorum bırakırsanız sevinirim.
Bu alışveriş çılgınlığyla yaptığınız hataları da yazarsanız herkese ders olur güler eğleniriz .

Sevgiler...


6 yorum:

  1. Teşekkürler, çok haklısınız....

    YanıtlaSil
  2. Ben sloganım dur alma kısmında yazdım bir kaç öneri baktınız mı bilmiyorum :) Elimden geldiği kadar almıyorum :) Tüm söylediklerinize katılıyorum hele çok popiler olan Blooger veya vlooger lara hiç tamah etmiyorum. Beyaz ten,liyim hemde bildiğiniz peynir gibi :) almış olduğum tüm ürünleri ona göre alıyorum. Yüzüm çok hassas inanılmaz o kısımda Eczane ürünü kullanmaya çalışıyorum. Kremler eczaneden Hedefim 2017 yazına kadar bir çok ürün ve kıyafetleri kullanıp bitirmek Teşekkür ederim paylaşım için Bir tek testır olayını yapmıyorum Bir türlü alışkanlık edinemedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Mayıs yağmuru bu tür bir yazı okuyup çok beğenip yorum yazmıştım.Belkide sizin yazınızdır.Bence gereksiz harcamalardan kaçınmak da önemli.Bu konuya değinmesem olmazdı.Teşekkürler yorumunuz için:)

      Sil
  3. Çok faydalı bir yazı bence. Ben özellikle kozmetik alımında tedbirli davranıyorum. Çünkü raf ömrü var kozmetik ürünlerin bitirebileceğim kadar alıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HaklısınıZ ürünlerin raf ömrü geçince bayatlamış gibi hissediyorum.Kullanmak bile istemiyorum:)Teşekkürler yorumunuz için Nil Moda Dusleri

      Sil