Boomerang

Bumerang - Yazarkafe

19 Mart 2017 Pazar

Mac İnidirim Alışverişim



Merhabalar uzun bir aradan sonra yine beraberiz.Bu gün sizlere Mac Cosmetics 8Mart kadınlar günü indiriminden aldığım birkaç makyaj ürününden bahsetmek istiyorum.İnstagramda paylaşmıştım (nihalkleo) fakat yazısını yazmak ancak kısmet oldu:)



İndirimler kadınlar gününde etrafımızı sarmışken kendimi tuttum:-)Malüm daha önceki yazımda tasarruftan bahsetmiştim.Fakat macürünleri  herzaman indirime girmiyor almanın tam sırası dedim.
İki adet far ve bir fırça aldım.Bu farlar kompact yani palet oluşturulan arkası mıknatıslı farlar.İkili palet tükendiği için şimdilik açıktalar belki 2 far daha ekleyip 4lübir palet oluşturabilirim.
Bu farları alıp kendi paletinizi kendiniz oluşturabiliyorsunuz.




İlk bahsetmek istediğim far A96Antiqued kahve ile bakır arası bir far.Bu farın enterasan bir özelliği sanki başka bir farla gölge yapmış etkisi bırakıyor.Tek başına kullanıldığında da gölgeli bir etki bırakıyor.Far  bazı kullanarak gün sonunda bile yoğunluğunu koruyor.Minik ışıltılı ve oldukça kurtarıcı bir renk.





İkinci far hep peşinde olduğum morla bordo arası (mor erik )rengi diyebiliriz.A36 Scetch
bu rengin sade mat halide var fakat kalmamıştı ben içinde minik ışıltılı halini aldım ama çok parlak değiller günlük makyaja uygunlar.Bu farı henüz kullanmadım  bulunamayan nadir bir renk özellikle uygun fiyatlı bir çok markada aradım böyle güzel bir tonunu bulamadım.Balm bir paletinde var fakat balm farları pigment olarak mac kadar başarılı değiller.En azından benim dednediklerim.





Son olarak bahsetmek istediğim bir fırça.231 numara yassı minik bir fırça.Bu tip bir fırçayı göz altıma far uygulamak için uzun zamandır istiyordum.Sentetik uçlu bu fırça ve tam istediğim gibi kürek gibi.





Tüm ürünlerin linklerini tıklayarak daha net inceleyebilirsiniz..İndirim bazı ürünlerde bitmiş sanırım.
Bu farların tekli kapaklı satılanları da var fakat böyle ayrı olanlar daha ekonomik oluyor.Sevgiler...

http://www.maccosmetics.com.tr/product/13804/820/urunler/frcalar-aksesuarlar/frcalar/goz-frcalar/231-small-shader-brush

http://www.maccosmetics.com.tr/product/13840/907/urunler/makyaj/goz/far/eye-shadow-pro-palette-refill-pan#/shade/Sketch

http://www.maccosmetics.com.tr/product/13840/907/urunler/makyaj/goz/far/eye-shadow-pro-palette-refill-pan#/shade/Antiqued

14 yorum:

  1. Çok güzel renkleri :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. Mor bordo karisimi olan baya bi hosuma gitti güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Mac biraz pahalı ama güzel ürünlere sahip. Bu yüzden indirimleri kaçırmamak gerekiyor;) Güle güle kullanın.Farların renkleri çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farlar efsane imdirim de muhakkak bakmanızı tavsiye ederim.Farkı ve kalitesini koyuyor daha önce kullandığım mat farlardan biraz daha yumuşak ve sürümleri kolay bu arada ikiside fotodan daha güzeller ve yanardönerliler. Gözümdeyken bi foto mu eklesem ?

      Sil
  4. Güzel seçimler. İndirimdeyken değerlendirmekle en iyisini yapmışsınız. Güle güle kullanın..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet mantıklı bir alışveriş oldu gerçi indirimde bile çok ucuz değiller:)Renkli pasta sepeti

      Sil
  5. Bende almıştım O fırçadan gayet kullanışlı güle güle iyi günlerde kullanman dileğiyle :))) Farlarım çok var onları bitirme çabasındayım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçalar ömürlük olduğu için bu alışverişdeki en akıllıca şey oldu:-) Mayıs yağmuru

      Sil
  6. Güle güle kullan :)
    Fırçalar çok ilgimi çeker benim de.

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan çok güzeller😊

    YanıtlaSil