Boomerang

Bumerang - Yazarkafe

9 Şubat 2016 Salı

Yves Rocher kayısılı peeling (apricot scrub)ve cranberry mask



   Merhaba ,uzun zamandır bir peeling arayışı içindeydim.Daha önce Garnier markasının peelingini
kullanıyordum.Yapısı çok yoğun kullananlar varsa bilir.Aslında aklımda başka bir peeling varken bahsi çok geçtiği için ve fiyatı da uygun olduğu için Yves Rocher markasının meşhur kayısılı peelingini denemek istedim.
Bu peelingi merak etmemdeki diğer bir neden kardeşimin kullandığı
La Prairie markasının içinde badem çekirdeği tozları,adaçayı ve kayısı yağları içeren Essential Exfoliator peelingine muadil olabilir mi?
Kremsi bir yapı ve içinde kayısı tohumları olan bu peeling fiyatına oranla iyi bir ürün.
Fakat mucizeler beklemeyin derim.Benim beklentilerim çok yukarılarda olduğu için bu ürünler bakım ritüelimde ki minik bir parça olarak kaldı.Cildim de büyük bir değişim görmedim.
Benim cildim çok genç değil bu nedenle bana daha güçlü bir peeling gerekli.
Genç ciltler için önerebilirim.Uygulaması ise şöyle;Islak cilde fındık büyüklüğünde aldığınız ürünü parmaklarınızla dairesel hareketlerle uygulayıp ılık suyla yıkıyorsunuz.
Ben bu ürünleri duş sonrası uyguluyorum.Peelingin ardından  Cranberry maskeyi uyguluyorum ve 3 dakika bekleyip yıkıyorum.
Bu maske nem vermesi içinmiş ve mağaza çalışanı bu ikliyibirlikte kullanmayı öneriyor.
Satış taktiğimi bilemedim.Bu ürün yüzünze serinlik hissi veriyor.Zaten üzerinde de cooling effect (serinlik hissi) veren maske yazıyor.Bu ikiliyi haftada bir yada iki uygulayabilirsiniz.
Kokuları ve ambalajları bile cezbedici.Paket maskelere bir sürü para verdiğimiz için; bu maske ve peelinge bir şans verilebilir.Sevgiler...



1 yorum: