Boomerang

Bumerang - Yazarkafe

12 Aralık 2016 Pazartesi

Yıldızlı duvar süsü (Star garland)

    


Merhabalar,yeni yıla sayılı gün kala evimizde eğlence katacak kendin yap projelerinden birini yapmak istedim.Yılın bu zamanlarında ışıklar,süsler hertarafta  özellikle çocuklar bunlardan çok hoşlanıyor.Dini bir bayram değil elbette bizim için.Sadece yeni bir yılın başlangıcını yeni güzellikler  ve hayallerin gerçekleşeceği  bir yıl umuduyla  kutlamak.Elimdeki malzemelerle bir duvar süsü yaptım,fakat  siz farklı malzemelerle benim yaptığım projeyi dahada güzel birşekilde yapabilirsiniz.Ben elimde olmadığı için;boyama yöntemi kullandım ,sizler çok güzel simli kağıtlarla(kırtasiyelerde çok var) yıldızları yapabilirsiniz.Umarım sizlerede  ilham olur bu projeyi gerçekleştirip çocuklarınızı sevindirirsiniz.

    




                                   
                               


ikiye katladığım kağıdı hazırladığım yıldız şablonuyla kestim.Kırmızı altın renkteki akrilik boyayla boyadım.(Hazır simli kağıt kullanablirsiniz)

Şifon  kurdela (boyutunu süsleyeceğiniz alana göre kesebilirsiniz) arasında kalacak şekilde belli aralık bırakarak ikiye katlayıp yapıştırdım.Yıldızlar eğer sabit kalmazsa iğne iplikle kurdelaya sabitleyebilirsiniz.



   
                               


Aynı şekilde ikiye katlayıp ay şeklinde kestiğim parçaları metalik gri bir kalemle boyadım.
Ay parçalarınıda kurdelanın içinden geçirerek yapıştırdım.

                           


                              



Yıldızların uçlarına aynı renkte payet yapıştırdım.Ay ve yıldızın aralarına elimde büyük payetler vardı onları kurdelaya diktim.Gördüğünüz gibi çok şirin bir duvar süsüm oldu.İsterseniz çocuk odalarına yada doğum günlerinde buna benzer duvar süsleri yapabilirsiniz.
Yeni yıl hepimiz için 2016 yılından daha mutlu ve bereketli bir yıl olur umarım.Ülkemiz huzur dolu ve barış içinde olmasını canı gönülden diliyorum.Sevgiyle kalın.








8 yorum:

  1. Ayyy çok sevimli olmuşşşş ama bu, elinize sağlık bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler bu duvar süsü kalıcı olarak duvarda yılbaşı süsü olarak kalmadı:)

    YanıtlaSil
  3. Bencede harika olmus ellerinize sağlık 😃

    Blogunuzu takibime aldım banada beklerim.sevgiler 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Annesi'nin Prensesi :)Bizde çok sevdik duvarda hala duruyor.Özellikle çocuk odaklarına neşe katar tavsiye ederim:)Hemen takibe alıyorum hoş geldiniz.

      Sil